Как да...?

излъчите на живо, популяризирате и измерите ефективността на стрийминга

Live shopping ли е бъдещето на eлектронната търговия?

Live shopping (e-commerce) представлява новаторски видео формат, който обединява демонстрация на продукти и незабавни онлайн продажби. Видеото включва overlay с изображения на съответните продукти, позволявайки на зрителите да направят покупка, като кликнат върху тях, без да напускат видеото.

Научете повече

7 съвета за успешна live shopping кампания

Live Shopping кампаниите ще се превърнат ли в гореща тенденция в онлайн продажбите? Освен че са ангажиращи и градят доверие, те носят директни печалби на ритейлърите.

Научете повече

Вертикално видео на живо: важен елемент за всяка комуникационна стратегия

за социалните мрежи, дори и при лайв стрийминг?

Видеото, със своята способност да предаде емоции и да привлече внимание, е сред най-мощните инструменти за комуникация, а когато добавите и елементът "на живо", създавате по-голяма автентичност и ангажираност.

Научете повече

Какво е стрийминг платформа?

Практически примери и функционалности

Стрийминг платформите представляват софтуерни решения или уеб базирани приложения, които  позволяват гледане на излъчваното съдържание както в реално време, така и на запис, без да налагат сваляне на видеото.

Научете повече

Как да излъчите на живо съдържание във Facebook

Ключът към създаването на Live Streaming публикация

Научете в няколко лесни стъпки как да излъчите на живо съдържание чрез Facebook Live и да достигнете до всичките си последователи и техните приятели [...]

Научете повече

Дигитални корпоративни комуникации

Как да да обединим екипа си около една цел в условия на пандемия? 

Разберете за какви цели можете да използвате видеоконферентни връзки, говорейки за корпоративни комуникации

Научете повече

5 начина за персонализиране на стрийм от Zoom

Zoom е платформата, Вие сте стилистите

Както всяка платформа, предназначението на Zoom е технически да свърже всички участници. Съдържанието, механиката и стилистиката на онлайн събитието зависят от Вас.

Научете повече

Инструкции за участие в Zoom среща

Тези насоки имат за цел да помогнат на всички участници да се чувстват комфортно с функционалностите на Zoom. 

Zoom става все по-популярна платформа за провеждане на бизнес срещи, семинари и конференции. Представяме Ви как в няколко лесни стъпки да се чувствате уверени в платформата.

Научете повече

6 важни визии, които да включите в лайв стрийма

Допълнителната мултимедия обогатява съдържанието и помага на зрителят да знае всеки един момент какво се случва.

Често ни питат какви визии за излъчването на живо са необходими, на какви изисквания трябва да отговарят. Тази статия описва най-често използваните типове мултимедия, които се включват в стрийма.

Научете повече

Лайв стрийминг статистика | Facebook

С какви данни за гледаемост разполага Facebook като стрийминг платформа

3-2-1. Live сте. 56 гледащи, вече са 72-ма. Но кои са те? Колко време ще се задържи вниманието им? Три споделяния вече? Колко ли гледат на споделения линк?

Познато ли Ви е това чувство на любопитство към публиката от другата страна на екрана - онази така мистична част на зрителите, която не е пред очите Ви?

Научете повече

Как да изберете лайв стрийминг платформа?

Предимства и недостатъци на Facebook Live, YouTube Live и bg.live

Платформата за излъчване е като телевизионен канал, на който зрителите ще гледат. Но ако в телевизията всеки канал има програма от предавания, то при излъчването на живо платформата е свободен избор, който можете да направите спрямо техническите възможности на всяка платформа, както и според Вашите маркетинг ресурси и цели.
Научете повече

Какъв е процесът при излъчването на живо?

Лесна задача, която не изисква намеса и технически познания от Ваша страна

Ако за Вас излъчването на живо звучи като нещо познато, но същевременно забулено от някаква мистерия; като нещо сложно, a процесът сам по себе си – неясен, то тази статия цели да избистри всички стъпки за успешното отразяване на съдържание в реално време [...]

Научете повече

Как професионалистите представят презентации?

Така че дори и посетителите да следят стрийма

Отделили толкова време и внимание на презентацията, е важно да знаете как тя ще бъде визуализирана в излъчването на живо - чрез видеозаснемане или чрез включването ѝ като отделен източнк в стрийминга [...]

Научете повече

Излъчване на живо чрез Facebook Live 2020

Предимства и недостатъци

Facebook все още една от най-посещавани социални мрежи и голяма част от live излъчванията са концентрирани е нея. Научете повече за излъчването на живо във facebook в тази статия

Научете повече

Как да измерите ефекта от излъчване на живо?

Статистическите данни за разпространението и ангажираността към лайв стрийминга

Може да звучи скучно и суховато, но всъщност статистическите данни ще Ви покажат какъв е бил предизвикания зрителски интерес и ангажираност към видео стрийминга на събитието [...]

Научете повече

Видео маркетинг в реално времe

Постигане на емоционална връзка с потребителите

Видео излъчването в реално време носи в себе си спешност и не търпи отлагане. То поглъща и обезоръжава добре развитите ни предпазни механизми срещу количеството информация, насочено към нас. Пренася ни в друг свят, в който диагоналното преминаване през съдържанието има минимални измерения.

Научете повече

6 начина за промотиране на излъчване на живо

...при положение че Facebook не позволява

Facebook Live е предпочитана платформа за излъчване на събития, целящи да достигнат до широки публики. И все пак носи своите предизвикателства по отношение на предварителната популяризация на предстоящия стрийминг, тъй като Facebook не позволява реклама на live постове [...]

Научете повече

Как да ангажирате чрез включване на LIVE Feed

Остроумни коментари, цитати, въпроси, снимки - всички тези форми на съдържание са връзката Ви със зрителите и тяхното отразяване дава гласност на самия пост. Ангажираността на онлайн зрителите може да бъде увеличена чрез придаване на стойност на нагласите и настроенията им посредством включване на публикации в стрийминга [...]

Научете повече

Контакти

STREAMER.BG
ул. Искър 33
1000 София
България

Поискайте оферта