Декларация за поверителност - STREAMER.BG

1. Институциятата, отговорна за събирането, обработката и използването на лични данни по смисъла на Закона за защита на личните данни е:

 

ЕСОФ БГ ООД
Г.Бенковски 27А
София 1000
Телефон:  +359 885 620 172
E-mail: frontdesk@streamer.bg

 

Защитата на Вашите данни е изключително важна за нас и целта на настоящия документ за поверителност на данните е да Ви информира относно събирането, обработката и използването им.

2. Събиране и използване на лични данни

Личните данни представляват Вашите имена, телефонен номер и e-mail . ЕСОФ БГ ООД събира единствено предоставени лично от Вас лични данни и само след Вашето съгласие.

Единствените цели, за които ползваме Вашите лични данни е да Ви уведомим за новости около дейността ни (чрез нюзлетър), както и в отговор на Ваши въпроси и запитвания. Ако сте се абонирали за нюзлетъра на STREAMER.BG, ние ще Ви изпращаме регулярно новини,  оферти и полезна информация за дейностите ни. Регистрирайки се за нюзлетъра STREAMER.BG данните Ви се запазват с цел предоставяне на персонализирани оферти по имейл. В случай че не желаете да получавате повече новини от нас, ни изпратете имейл с молба за отказ.

3. Срок на съхранение на данните Ви

Предоставените от Вас данни ще се използват единствено за изпълнение на съответната цел, за която сте ни предоставили данните си.

Ако сте ни дали съгласие за използване на личните Ви данни за промоционални цели (абонамент за нюзлетъра STREAMER.BG), ще използваме данните Ви за тези цели до оттегляне на съгласието Ви. Можете да оттеглите даденото си съгласие по всяко време.

4. Освен лични данни, ние събираме и автоматично съхранявана информация (Нелични данни), които включват IP- адреса на Вашия компютър, информацията, която сте потърсили в нашия уеб сайт, датата и часът на посещението на нашия уеб сайт, както и браузърът, който сте използвали, но не е и лични данни като име, телефон, имейл. Тази информация се използва единствено в агрегиран вид и ни дава информация относно ползването на сайта ни.

5. Контакт, искане на информация, отказ, блокиране, изтриване

По всяко време можете да поискате информация за съхраняваните от нас данни, както и тяхната редакция или изтриване. За тази цел можете да ни изпратите имейл в свободна форма на: frontdesk@streamer.bg.

6. Сигурност на данните

Прилагаме технически и организационни мерки, за да защитаваме данните ви от загубване, промяна и достъп от страна на трети лица.

 

7. Обновяване и промяна

Възможно е да обновяваме настоящия документ, без да Ви информираме предварително. Преди ползване на сайта ни можете да проверявате общите условия тук.