Декларация за поверителност - STREAMER.BG

1. Институциятата, отговорна за събирането, обработката и използването на лични данни по смисъла на Закона за защита на личните данни е:

 

ЕСОФ БГ ООД
Г.Бенковски 27А
София 1000
Телефон:  +359 885 620 172
E-mail: frontdesk@streamer.bg

 

Защитата на Вашите данни е изключително важна за нас и целта на настоящия документ за поверителност на данните е да Ви информира относно събирането, обработката и използването им.

 

2. Събиране и използване на лични данни

Личните данни представляват Вашите имена, телефонен номер и e-mail . ЕСОФ БГ ООД събира единствено предоставени лично от Вас лични данни и само след Вашето съгласие.

Единствените цели, за които ползваме Вашите лични данни е да отговорим на Ваши въпроси и запитвания. Вашите данни се съхраняват на наш сървър и не се споделят с трети страни.

3. Срок на съхранение на данните Ви

Предоставените от Вас данни ще се използват единствено за изпълнение на съответната цел и съответно ще бъдат изтрити веднага след това.

4. Освен лични данни, ние събираме и автоматично съхранявана информация (Нелични данни), които включват IP- адреса на Вашия компютър, информацията, която сте потърсили в нашия уеб сайт, датата и часът на посещението на нашия уеб сайт, както и браузърът, който сте използвали, но не е и лични данни като име, телефон, имейл. Тази информация се използва единствено в агрегиран вид и ни дава информация относно ползването на сайта ни.

5. Контакт, искане на информация, отказ, блокиране, изтриване

По всяко време можете да поискате информация за съхраняваните от нас данни, както и тяхната редакция или изтриване. За тази цел можете да ни изпратите имейл в свободна форма на: frontdesk@streamer.bg.

6. Сигурност на данните

Прилагаме технически и организационни мерки, за да защитаваме данните ви от загубване, промяна и достъп от страна на трети лица.

7. Обновяване и промяна

Възможно е да обновяваме настоящия документ, без да Ви информираме предварително. Преди ползване на сайта ни можете да проверявате общите условия тук.