Многообразие и гъвкавост за увличащо представяне чрез лайв стрийминг

STREAMER.BG предлага цялостна услуга по професионално видеозаснемане, излъчване на живо в интернет и постпродукционна видео обработка

Видеопредставяне

Видеозаснемане

Видеозаснемане

Мисията ни е да пресъздадем всяко съдържание по реалистичен начин, като предложим оптимален вариант на заснемане. Доброто планиране - изборът на брой камери,тяхното позициониране, както и прецизна видео режисура въздейства върху зрителското око. При възможност, можем да обогатим гледните точки с кадри от дрон и action камери.

Допълнително съдържание

Допълнително съдържание

Многобройни са възможностите за включване на допълнителни аудио-визуални елементи в стрийма. Те най-вече зависят от самия сценарий и целите им. Чрез тях можете да обогатите съдържанието, както и да подсилите бранд идентичността.

Подсилване на бранд идентичността чрез:

  • Шапки
  • Кашове
  • Заставки
  • Лого
  • Персонализирани подложки
  • Landing страница

Обогатяване на информацията:

  • Изображение на презентация в пълно качество
  • Включване на допълнително видео съдържание
  • Изписване на анонси
  • Представяне на избрани Facebook и Twitter коментари
Видео режисура на живо

Видео режисура на живо

При заснемане с две и повече камери, както и представяне на допълнително съдържание, режисьор на пулт се грижи за доброто аудио-визуално изпълнение - уточнява гледната точка и начина на представяне на събитието; изпробва различни художествени решения, съгласува работата на операторите; монтира външни елементи с картината от камерите.

Видео излъчване

Избор на стрийминг платформа

Избор на стрийминг платформа

За да се възпроизведе видео в реално време, съдържанието се излъчва на лайв стрийминг платформа. Изборът на платформа зависи от много фактори, като цели на кампанията, точка на комуникация с целевите аудитории, достъпност и др. Разполагаме с разработена от нас лайв стрийминг платформа, предлагаща широк и ограничен достъп. Също така работим и с широкоразпространени платформи като Facebook Live и YouTube.

И трите платформи предлагат съвместимост и свързаност: видео съдържанието е достъпно от най-разпространените операционни системи и браузъри и може да се гледа безпроблемно от неограничен брой едновременни зрители, независимо от тяхната локация.

Спрямо спецификите на кампанията, можете да изберете между излъчване на живо на 1 платформа и паралелно излъчване на повече платформи.

Ограничен достъп

Ограничен достъп

Събитието Ви е насочено към определена аудитория или желаете да монетизирате гледаемостта на видео стрийминга?

Платформата на STREAMER.BG позволява гъвкаво ограничение на достъпа чрез интеграция с разплащателни системи, срещу парола, IP адрес, както и е-mail регистрация,

Видео мост

Видео мост

Когато локациите на провеждане са няколко и мястото, което ги обединява е „в интернет“, имаме възможност да осъществим видео връзка между тях, без да правим компромиси с качеството и многообразието на предоставената услуга.

Нестандартни решения

Нестандартни решения

Независимо колко нестандартна е една активност, и на колкото точки се състои, тя може да бъде отразена, така че да впечатлява, да свързва и да буди интерес. Ще осъществим и най-смелата идея на професионално ниво.

Постпродукция

Видео монтаж и постпродукция

Видео монтаж и постпродукция

STREAMER.BG предлага цялостна изработка, включваща изясняване на концепция, видеозаснемане и монтаж - заснемане с видеокамери, дрони и action камери; видео и звуков монтаж; постпродукционна обработка с цел аудио-визуални корекции; брандиране на видео материала с шапки, лога, надписи