Училище за кучета на живо: Как да дресираме кучето си

19:00:00ч.  2018-07-29

 

Дойде време за нашия шести уебинар на живо. Този път не само темата, но и атмосферата ще бъде по-различна. В реално време на твоите въпроси ще отговаря професионалният треньор на кучета от AATraining - Обучение на кучета – Асен Аролски.

Това, разбира се, няма да бъде всичко. По време на онлайн тренировъчна ни сесия Асен заедно със своето куче Атила ще демонстрира основни команди и обучителни техники.

По време на уебинара също така ще бъдат обсъждани теми, свързани със случващото се в главата на нашия домашен любимец, появата на проблеми и какви са методите, чрез които можем да се справим с тях.

Дресировката на нашите четириноги приятели е пряко свързана с отговорното отглеждане на кучетата и намаляването на случаите, в които те проявяват агресия спрямо околните.

Уебинарът ще се излъчи на живо на страницата на Purina Bulgaria във Facebook. Всеки от вас, който зададе въпрос предварително или по време на самия уебинар, ще получи мостра от 700 г с вкусната и балансирана храна PRO PLAN® Duo Delice, както и безплатен ваучер за профилактичен преглед във ветеринарна клиника по избор от партньорската мрежа на PURINA®: goo.gl/9T5WaU


Ветеринарни лекари на живо: Всичко за бебетата кучета и котетa

Ветеринарни лекари на живо: Всичко за бебетата кучета и котетa

11:00 ч. 14.04.2018
гледания: 39

Purina yебинар: Всичко за кучетата от дребни породи

Purina yебинар: Всичко за кучетата от дребни породи

11:00 ч. 25.03.2017
гледания: 123