Полуфинален плейоф от националното първенство по бейзбол 2014

15:00ч.  13.09.2014

 

Първото видеоизлъчване на мач по бейзбол в България. Полуфинален плейоф от националното първенство 2014 между отборите на Атлетик София и София Блус.
Стадион Диана, 13.09.2014 г. 15:00 ч.

First ever broadcast of a baseball game in Bulgaria. Semifinal series of the playoffs in the Bulgarian National Baseball Championship 2014. Athletic Sofia v Sofia Blues.
Diana Field, Sep. 13, 2014 15:00 EET 14:00 CET 13:00 GMT

Throwback Saturday

Throwback Saturday

14:30 ч. 24.06.2017
гледания: 260

Doubleheader Атлетик София vs София Блус

Doubleheader Атлетик София vs София Блус

14:00 ч. 12.07.2015
гледания: 4472

Baseball Preseason Teaser Video

Baseball Preseason Teaser Video

00:00 ч. 29.04.2015
гледания: 573